Wij beschikken over een uitgebreid assortiment bandages en braces (ook wel orthese genoemd). Naast functionaliteit vinden wij de betaalbaarheid van ons aanbod erg belangrijk.  Een bandage kan voorgeschreven worden door een arts of zonder verwijzing aangeschaft worden. Wij leveren onder andere bandages ebraces voor duim, pols, elleboog, nek, rug, enkel en knie van diverse fabrikanten. Hieronder geven we een aantal voorbeelden van veel voorkomende klachten met hun bijbehorende brace/bandage

Voor meer informatie over de braces en bandages evenals het volledige aanbod kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Voor Carpaal Tunnel Syndroom (CTS) of reumatische klachten hebben wij een brace ter stabilisatie van het polsgewricht. Deze brace zorgt er voor dat ongewenste bewegingen worden beperkt waardoor de pols de nodige rust krijgt om te herstellen.  

Voor knieklachten hebben wij een anatomisch gevormde kniebandage die de knieschijf ontlast en het kniegewricht ondersteund en stabiliseert. De elastische pelotte omsluit de knieschijf volledig en zorgt voor een constante massage van het omringende weefsel. Hierdoor wordt de doorbloeding gestimuleerd, waardoor de pijn en zwelling snel verdwijnt.  

Wij werken uitsluitend op afspraak. Dit om er voor te zorgen dat de juist mensen, die gespecialiseerd zijn op het gebied van uw vragen of problemen, voldoende tijd voor u vrij kunnen maken. U kunt iedere werkdag tussen 8.00 en 12.30 en 13.30 en 17.00 uur via het volgende telefoonnummer 040-2541144 telefonisch een afspraak maken. Daarnaast kunt u mailen naar info@vrijhoeven.nl of het contactformulier invullen.

Voor duimklachten (o.a. skiduim) hebben wij een anatomisch gevormde duimbrace die de duim stabiliseert, waardoor deze effectief ontlast wordt. De brace kan perfect naar het lichaam gevormd worden. Het materiaal is vriendelijk voor de huid wat zorgt voor maximaal draagcomfort. Het gebruik van klittenbandsluitingen zorgt ervoor dat de brace voor iedereen gemakkelijk aan te trekken is.  

Voor een tennisarm hebben wij een elleboogbandage die speciaal is ontwikkeld voor de behandeling én preventie van tenniselleboogklachten. De bandage kan door een simpele beweging van de pelotte zowel links als rechts gedragen worden, heeft minimale afmetingen en is door de verstelbare klittenbandsluiting perfect af te stellen. Door gerichte compressie zorgt de pelotte voor ontlasting en massage rond de elleboog.