Zoals u tijdens uw bezoek misschien wel heeft gemerkt zijn wij de afgelopen maanden erg druk bezig geweest met een grote verbouwing. Tijdens deze verbouwing hebben wij onze werkplaats kunnen uitbreiden en een aparte stofruimte kunnen maken waar wij onze schuurmachines en gipsbak hebben staan. daarnaast is onze stikkerij uitgebreid en hebben wij nu de bureaus op een lange rij staan zodat wij nog makkelijk met elkaar kunnen overleggen.

Het magazijn heeft een nieuwe plaats en indeling gekregen waardoor onzer materialen makkelijker geordend liggen.

Daarnaast hebben wij een mooie nieuwe gang kunnen creëren met hieraan 2 nieuwe paskamers met nieuwe aanmeetkuil waar wij erg blij mee zijn. Onze oude paskamers zijn ook volledig vernieuwd en deels uitgebreid om u zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Nu het grootste deel van de verbouwing er op zit zijn wij achter de schermen nog erg druk met de puntjes op de i en het geven van vaste plekken aan al onze materialen.

Wij zijn zelf erg blij met het resultaat en krijgen ook veel positieve reacties van de vasten klanten. Wij  hopen ook u snel te mogen verwelkomen in de nieuwe paskamers.