Protocol Coronavirus update

Na aanleiding van de persconferentie op 28-09-2020 hebben wij een aantal aanpassingen moeten doen in onze werkwijze.

Onze werkwijze is er volledig op gericht om onderling contact zo veel mogelijk te beperken. Wij vragen u dan ook om alléén naar het bedrijf te komen. Mocht u niet zelf kunnen rijden en bent u genoodzaakt om daarom met twee mensen te komen, dan vragen wij u om de chauffeur in de auto te laten wachten. Heeft u zelf of iemand in uw nabije omgeving last van klachten zoals hoesten, niezen, neusverkoudheid, keelpijn, rode ogen, diarree of koorts, vragen wij u om uw afspraak telefonisch te verzetten en het bedrijf niet binnen te komen. Dit om eventuele verspreiding van het virus te voorkomen.

Wij hebben onze behandelkamers al aangepast door een wand van de grond tot het plafond te maken van hout en plexiglas. Aanvullend willen wij u vragen ondanks de al genomen maatregelen, toch een mondkapje te dragen vanaf het moment dat u bij ons binnenkomt.

Om het onderlinge contact zo veel mogelijk te beperken, werken wij waar mogelijk vanuit huis. Waar dit niet mogelijk is houden wij zo veel mogelijk afstand en geven wij u geen hand.
Daarnaast hebben wij aanpassingen gedaan in de paskamers. In beide paskamers hebben wij een wand gemaakt van de grond tot aan het plafond van hout en plexiglas, waardoor wij onze cliënten veilig kunnen helpen. Deze ruimtes worden na elke cliënt gedesinfecteerd. Dit kost tijd, het is daarom niet mogelijk om cliënten meteen na elkaar in te plannen. 

 Wat vragen wij van u: 

 • Komt u zonder afspraak binnen. registreer u dan middels de contact formulieren
 • Kom alleen naar de afspraak. 
 • Draag zoveel mogelijk een mondkapje
 • Ontsmet bij binnenkomst uw handen. 
 • Houd u aan de maatregelen van het RIVM. 
 • Bent u te vroeg? Blijft u dan a.u.b. tot 5 minuten voor de start van de afspraak in uw auto wachten. Hiermee voorkomt u drukte in de winkel. 
 • Houd zo veel mogelijk afstand. 
 • Verzet uw afspraak als u of iemand in uw omgeving klachten zoals hoesten, niezen, neusverkoudheid, keelpijn, rode ogen, diarree of koorts heeft. 
 • Wilt u iets aan de balie afgeven, neem dan graag eerst even contact met ons op. Hierdoor kunnen wij voorkomen dat het druk wordt aan de balie.  
 • Heeft u een vraag, kom dan bij voorkeur niet naar de winkel, maar neem contact op via het telefoonnummer 0402541144 of via info@vrijhoeven.nl
 •  Wij gaan de komende weken evalueren of onze maatregelen in de praktijk werken. Het kan zijn dat onze maatregelen de komende tijd nog gaan veranderen. Dit zal afhankelijk zijn van eventuele extra maatregelen vanuit de overheid en de richtlijnen van het RIVM. 

Wij hopen op uw begrip, 

Het team van Vrijhoeven Orthopedisch Centrum.