Nieuws

geen vergoeding elastische kousen bij spataderbehandeling

Indien U de kousen alleen moet dragen als nabehandeling voor bovengenoemde behandeling, worden de elastische kousen niet vergoed door Uw zorgverzekeraar. Zij vergoeden alleen bij langdurig dragen en bij een chronische aandoening.

 
Severinus Kermis 2016

In juni 2016 zal Vrijhoeven Orthopedisch Centrum weer aanwezig zijn op de kermis van Severinus in Veldhoven. Dit betreft een jaarlijks terugkerende sponsoraktiviteit waarbij medewerkers van Vrijhoeven glittertattoos zetten bij clienten van Severinus en alle andere belangstellenden op de kermis. Voor alle partijen is dikke pret verzekerd! Wij genieten er in ieder geval met volle teugen van om die vrolijke snoeten te zien.
De beste wensen voor 2015
Namens de familie Vrijhoeven en onze medewerkers wensen wij u een gezond, gelukkig en goedlopend 2015!


Wij zijn gesloten op 26 en 27 september ivm bijscholing

Donderdag 26 en Vrijdag 27 september zijn wij gesloten ivm bijscholing van onze medewerkers. Zij zullen in Aichach in Duitsland hun accreditatiepunten wederom moeten verdienen.

U kunt tijdens deze dagen het antwoordapparaat inspreken, zodat wij u maandag meteen terug kunnen bellen. Spreekt u svp duidelijk Uw naam en telefoonnummer in.
Gratis doormeten van Uw bloedvaten

Bij ons kunt U op afspraak gratis Uw bloedvaten door laten meten mbv een LRR meet systeem.


Lees verder

Severinus Kermis Sponsor Aktie

Wij zullen aanwezig zijn met een eigen tattoo-stand! lees meer...


Lees verder

vergoeding therapeutisch elastische kousen bij spuiten of strippen spataderen
Indien U de kousen alleen moet dragen als nabehandeling voor bovengenoemde behandelingen, worden de elastische kousen niet vergoed door Uw zorgverzekeraar
Lees verder